onsdag 20 februari 2008

StorebrorMamma och pappa säger att jag ska bli storebror. Mamma vill tydligen att det ska bli en liten tjej som hon kan klä i små söta klänningar, men jag vill hellre att det ska bli en kille. Så att det äntligen kan bli lite fart här hemma.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och grattis!
Super kul! Är ni redan förbi ultraljud? vilken vecka? Går du hos maria denna gång också? Känns det annorlunda denna gång?
hoppas att vi snart kan ses efter alla sjukdomar...
kram
cecilia och inez

Anonym sa...

Tack!
Redan varit igenom TRE ultraljud faktist. Går in i v. 21 nästa vecka och går privat, hos Frick, denna gången. Han gör ultreljud i v. 9-10, för att fastställa graviditet. Sen gjorde vi NUPP:en i v.14 och vanligt ultraljud i v.18. Blir ett till i v. 33-35 någonting. Mår nog faktiskt lite bättre denna gången, i alla fall känns det inte lika jobbigt att vara gravid nu när hästarna inte är hemma.

Ja, synd med alla sjukdommar. Har suttit ett par timmar inne på sjukhuset idag med Noel. Till slut fick vi lite Kåvepenin och kunde gå hem.

Kram Anette och Noel

Anonym sa...

Oj vad bra!

Ja jag undrar också var man skall gå nästa gång det är dags. Har bara hört bra om Frick. Maria var väl inte dålig men inte toppen heller känner jag...
SÅ vad säger du? Känns det någon skillnad på barnmorska och barnmorska?

Men vi får ta tag i det där med att träffas snart! Hur mycket jobbar du?
Jag är ledig måndagar, onsdagar och fredagar. Onsdagar så brukar vi inte ha så mycket aktiviteter.

Hälsningar
cecilia

Anonym sa...

Maria var bra, men vi trivs bättre hos Frick, men vi tar det mer ingående när vi träffas. Tyvärr jobbar jag varje dag. Kommer hem vid 17. Kanske kunde ni komma ut någon kväll. Noel börjar inskolning nästa vecka och Jocke är hemma två veckor till. Vi hörs på telefon.

Kram Anette